divendres, 19 de setembre de 2014

Scrapbooking: Judy Alonso!

15/03/2014: Taller mini àlbum {mi amor} a Cromatismes
Com ja vaig comentar a l'entrada anterior, em vaig enganxar a l'scrap... i quan vaig veure que la Judy Alonso donava un taller a Cromatismes, no m'ho vaig pensar un segon! M'encanta el seu estil, tan fresc, amb taaaaaan color!!!
I va ser molt millor del que m'esperava! papers de Basic Grey amb mooolt color i estampats xulos! I la profe... sense comentaris! genial! ens va estar ensenyant l'ús dels gelatos, les aquarel·les i els stencils...
 
 


15/03/2014: Taller mini álbum {mi amor} en Cromatismes
Como ya comenté en la entrada anterior, me enganché al scrap... y cuando vi que Judy Alonso daba un taller en Cromatismes, ¡no me lo pensé un segundo! Me encanta su estilo, tan fresco, ¡¡¡con taaaaaanto color!!!
¡Y fue mucho mejor de lo que me esperaba! papeles de Basic Grey con mucho color y estampados chulos! Y la profe... ¡sin comentarios! ¡genial! nos estuvo enseñando el uso de los gelatos, las acuarelas y los stencils...
 
I la veritat és que l'àlbum va quedar xulíssim i aquella mateixa tarda m'hi vaig posar i el vaig acabar! Ple de fotos de la meva Little princess i del pare de la criatura... :) Ja tinc ganes de repetir taller amb la Judy!

La verdad es que el álbum quedo muy chulo y esa misma tarde me puse a ello ¡y lo acabé! Lleno de fotos de mi Little princess y del padre de la criatura... :) ¡Ya tengo ganas de repetir taller con Judy!


I aqui una foto del grup scrapero!
¡Y aqui una foto del grupo scrapero!

Foto de Judy Alonso
Amb la Montse (Les mil i una idees), la Marta (ByMartaScrap), la Júlia (El racó de la Julia), l'Aida (kuka'scrap) i la Teresa (Somnis amb color), que són les bloggers que conec!

Con Montse (Les mil i una idees), Marta (ByMartaScrap), Júlia (El racó de la Julia), Aida (kuka'scrap) y Teresa (Somnis amb color), ¡que son las bloggers que conozco!

Fins aviat!
¡Hasta pronto! 


2 comentaris: