dimecres, 28 de desembre de 2016

Project Life 2017

Hola!
Primer de tot, desitjar-vos Bones Festes a tots! 🎄🎄🎉🎄🎄 Suposo que aquesta serà l'última entrada del 2016, un any que no ha sigut gens productiu, creativament parlant. Un any que m'ha passat volant i sense quasi ni enterar-me'n, amb moltes hores de feina a sobre i amb poc temps per a desconnectar, bastant agobiant i pesat... 😓 Aixi que he decidit que haig de practicar més el mindfulness (que tant de moda està però que jo he fet tota la vida!😂), que necessito aquells minuts de concentració, desconnexió i benestar que proporciona. Per taaaaant, tatxan! el dia 1 començo el meu project life! 👏👏👏 Per a qui no sàpiga de què va, podeu fer un ull a la web de la Becky Higgins, la seva creadora 😍

(una menció especial a la Mireia Carbonell, una scrapera brutal que documenta la seva vida d'una manera espectacular!!!!)

Crec que m'anirà bé poder reflexionar sobre el dia a dia intentant trobar tota la gamma de grisos, que no tot és blanc o negre (aquí una nascuda sota el signe d'Escorpí que, de vegades, és una mica massa radical 😅😅😅). Aixi que, Canon Selphy en mano, targetes de PL a prop i el meu bolígraf de gel de Muji, tot a punt per a començar amb la #scraptherapy!


¡Hola!
Antes que nada, ¡desearos Felices Fiestas a todos! 🎄🎄🎉🎄🎄 Supongo que esta será la última entrada del 2016, un año que no ha sido nada productivo, creativamente hablando. Un año que me ha pasado volando y sin casi ni enterarme, con muchas horas de trabajo a la espalda y con poco tiempo para desconectar, bastante agobiante y pesado... 😓 Así que he decidido que tengo que practicar más el mindfulness (¡que tan de moda está pero que yo he hecho toda la vida!😂), que necesito esos minutos de concentración, desconexión y bienestar que proporciona. Por lo taaaaanto, ¡tachán! ¡el día 1 empiezo mi project life! 👏👏👏 Para quien no sepa de qué va, podeis echar un vistazo a la web de Becky Higgins, su creadora 😍

(una mención especial a Mireia Carbonell, una scrapera brutal que documenta su vida de una manera espectacular!!!!)
 
Creo que me irá bien poder reflexionar sobre el día a día intentando encontrar toda la gama de grises, que no todo es blanco o negro (aquí una nacida bajo el signo de Escorpio que, a veces, és una poco demasiado radical 😅😅😅). Así que, Canon Selphy en mano, tarjetas de PL cerca y mi bolígrafo de gel de Muji, todo a punto para empezar con la #scraptherapy!

Un cop decidit que anava a començar amb el PL, el següent pas va ser triar el format. Fa anys que li estic fent l'àlbum de fotos a la Clara en el format de 12x12 (el dia que em posi al dia, la Clara ja serà major d'edat! 😂😂😂) però no ho veig pràctic pel que jo vull fer, aixi que vaig fer una cerca a internet sobre mides i practicitat. En aquests dos enllaços podeu trobar més info: Kimidori i Project Life Cafè. 

Al final em vaig decantar pel de 6x8.
Avantatges:
-més petit
-ja és un format estàndar i hi ha diferents fundes i àlbums per a triar

Inconvenients:
-segurament en necessitaré 2
  
Una vez decidido que iba a empezar con el PL, el siguiente paso fue escoger el formato. Hace años que le estoy haciendo el álbum de fotos a Clara en el formato de 12x12 (el día que me ponga al día, ¡Clara ya será mayor de edad! 😂😂😂) pero no lo veo práctico para lo que yo quiero hacer, así que hice una búsqueda por internet sobre medidas y practicidad. En estos dos enlaces podeis encontrar mñas info: Kimidori y Project Life Cafè.

Al final me decanté por el de 6x8.
Ventajas:
-más pequeño
-ya es un formato estandar y hay varias fundas y álbums a escoger 

Inconvenientes:
-segurament necesitaré 2

Més concretament, em vaig decantar per aquest Sn@p de Simple Stories:  
 
Más concretamente, me decanté por este Sn@p de Simple Stories:  Vaig veure uns de la Becky Higgins molt xulos, però com ja havia triat el Core Kit que volia, aquest en blanc i negre era el que més s'hi deia.

I parlant del Core Kit, vaig agafar el Kiwi Edition perquè els colors i l'estil són dels que em van a mi 😜 També vaig agafar les cardstock de la mateixa gamma de colors.

Vi unos de  Becky Higgins muy chulos, pero como ya había escogido el Core Kit que quería, este en blanco y negro era el que mejor combinaba.

Y hablando del Core Kit, cogí el Kiwi Edition porque los colores y el estilo son de los que me van a mi 😜 También cogí las cardstock de la misma gama de colores.Vaig agafar les fundes d'Sn@p; en principi, volia agafar-les de diferents formats peeeeero: 1. no hi havia stock; 2. si tinc la Fuse!!!! 😱🙈😅 (aqui podeu veure un post molt aclaridor de A qué huele el scrap)
Aixi que vaig agafar unes amb finestretes i les altres amb la butxaca de 6x8 per tunejar-la segons el que hi vugui posar.

Cogí las fundas de Sn@p; en principio, quería cogerlas de diferentes formatos peeeeero: 1. no había stock; 2. si tengo la Fuse!!!! 😱🙈😅 (aquí podéis ver un post molt clarificador de A qué huele el scrap)
Así que cogí unas con ventanitas y las otras con el bolsillo de 6x8 para tunearla según lo que quiera poner.
En resum, que m'he gastat una pasta! 😂😂😂 Veurem com acaba això de la #scraptherapy...
Que tingueu un bon canvi d'any i escrapegeu tot el que pogueu durant el 2017!
Petons!😘


En resumen, ¡que me he gastado una pasta! 😂😂😂 Veremos como acaba esto de la #scraptherapy...
¡Que tengáis un buen cambio de año y escrapeéis todo lo que podís durante 2017!
¡Besos!😘 


2 comentaris:

  1. Àngeeeeeeeels! :) :) Com m'agrada mirar-me el floreta quan tinc un moment! No et pensis que ja ni me'n recordo, eh? Ets una artista! Molt bon nadal i molt bona entrada d'any. Un petó també per la Clarona!! MUAAAAA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonicaaaaa! Espero que el 2017 sigui un bon any!! un petó ben gros!! mua!

      Elimina