dijous, 24 de setembre de 2015

4a ronda de Buzon Craft! Setembre/Septiembre


Hola!

Avui us porto la primera carta que he enviat de la quarta ronda de Buzón Craft.


La proposta d'aquesta nova ronda estava ambientada en la tardor, en una gamma de colors concreta i, a més, haviem d'enviar una garlanda.

¡Hola!

Hoy os traigo la primera carta que he enviado de la cuarta ronda de Buzón Craft.


La propuesta de esta nueva ronda estaba ambientada en el otoño, en una gama de colores concreta y, además, teníamos que enviar una guirnalda.

 

Com a cada ronda, la postal handmade també formava part de l'enviament.

Como en cada ronda, la postal handmade también formaba parte del envío.


Vaig posar-me al davant el pc i vaig buscar a Sihouette Design Store alguna cosa que em fes el pes... Vaig veure la postal que havia fet l'Ariadna al post (preciosa!) i em va inspirar a fer alguna cosa similar. Vaig trobar aquesta espècie de corona de fulles i la vaig imprimir en un to marró. La resta, un parell d'alfabets diferents que vaig imprimir i tallar i llestos. Només tocava enganxar-los sobre una cartolina blanca, fer un cosit (a mà!) amb un fil de la mateixa gamma cromàtica i enmarcar-ho en una altra cartolina de color kraft.

Me puse delante del pc y busqué en la Sihouette Design Store alguna cosa que me convenciera... Vi la postal que havia hecho Ariadna en el post (¡preciosa!) y me inspiraró a hacer algo similar. Encontré esta especie de corona de hojas y la imprimí en un tono marrón. El resto, un par de alfabetos diferentes que imprimí y corté y listos. Sólo faltaba pegarlos sobre una cartulina blanca, coserla (¡a mano!) con un hilo de la misma gama cromática y enmarcarlo en otra cartulina de color kraft.Per acabar, el packaging!! vaig fer un sobre amb paper kraft d'embolicar i el vaig tancar amb washi tape. Per a decorar la solapa, aquest cop vaig triar un parell de flors de paper, també en tons marrons, amb unes fulles verdes i unides amb uns brads. Vaig tancar per dins la solapa perquè no es veiéssin els brads i llestos!

Para acabar, ¡el packaging! Hice un sobre con paper kraft de envolver y lo cerré con washi tape. Para decorar la solapa, esta vez escogí un par de flores de papel, también en tonos marrones, con unas hojas verdes y unidas con unos brads. Cerré por dentro la solapa para que no se vieran los brads ¡y listos!
Una altra de les propostes d'aquesta ronda era fer una garlanda. Al principi em vaig bloquejar una mica, perquè no sabia com fer-ne una... gran? petita? per penjar? Al final em vaig decantar per una garlanda gran. Havia tallat unes quantes fulles i cors amb la portrait i llavors em va venir la idea de fer unes quantes etiquetes grans per a enganxar-les. També vaig tallar amb la portrait les mateixes siluetes però en paper vegetal que vaig acabar cosint (també a mà!). Li donava un toc més fi i també més volum. Les vaig unir amb un fil de cotó encerat de color taronja.

Otra de las propuestas de esta ronda era hacer una guirnalda. Al principio me bloqueé un poco, porque no sabía como hacerla... ¿grande? ¿pequeña? ¿para colgar? Al final me decanté por una guirnalda grande. Había cortado unas cuantas hojas y corazones con la portrait y entonces me vino la idea de hacer unas cuantas etiquetas grandes para pegarlas. También corté con la portrait las mismas siluetas pero en papel vegetal que acabé cosiendo (¡también a mano!). Le daba un toque más fino y también más volumen. Las uní con un hilo de algodón encerado de color naranja.


Packaging: la vaig plegar ben plegadeta i la vaig posar a dins d'un sobre de paper, també dels mateixos colors (si no recordo malament, els vaig comprar a Kimidori), una mica de washi tape per tanca-lo i una fulla i una etiqueta com a decoració.

Packaging: la doblé bien dobladita y la metí dentro de un sobre de papel, también de los mismos colores (si no recuerdo mal, los compré en Kimidori), un poco de washi tape para cerrarlo y una hoja y una etiqueta como decoración.Com no, unes quantes targetes de PL i unes figures retallades... les guineus són amorrrrrrrrr!!! :D

Como no, unas cuantas tarjetas de PL y unas figuras recortadas... los zorros son amorrrrrrrrr!!! :DI aquí el "poti-poti" de cosetes que m'agrada enviar sempre, tot i que després em vaig adonar que m'havia deixat de posar les plomes al sobre!! Sorry, Soraya!
Molts retalls de la portrait (li estic treient molt de profit!!), clips, botons, fustetes, pinces, un segell...

Y aquí el "poti-poti" de cositas que me gusta enviar siempre, aunque después me di cuenta que me había dejado de poner las plumas en el sobre! Sorry, Soraya!
Muchos recortes de la portrait (¡¡le estoy sacando mucho provecho!!), clips, botones, maderitas, pinzas, un segell...


Aquest cop em tocava enviar-li la carta a Soraya i les meves cosetes van viatjar cap al nord! Com que ahir ja li va arribar, ja puc publicar aquesta entrada :)


Esta vez me tocaba enviarle la carta a Soraya y mis cositas viajaron hacia el norte! Como ayer ya le llegó, ya puedo publicar esta entrada :)Espero que us hagi agradat, jo m'ho vaig passar genial preparant-ho!
Fins aviat!

Espero que os haya gustado, ¡yo me lo pasé genial preparándolo!
¡Hasta pronto!


12 comentaris:

 1. Ooh!! Cuantas cosas Àngels! Me gusta mucho el efecto que da el vellum cosido en la guirnalda, es una monada! Y todo lo que le has enviado es muy chulo! La postal, los zorritos, recortes... seguro q tu penpal está encantadisima!
  Gracias por compartir tu Buzón craft!!!

  ResponElimina
 2. Genial!! Cuantas cositas que le has mandado a tu penpal, seguro que le encantó recibirlo!

  ResponElimina
 3. Nena!!! Com siempre un 10 els paquetes que prepares, es nota el mimo amb el que prepares tot i con cuides cada detallet.
  Un petó ben fort i mil gràcies pero compartir el teu Buzón Craft!!!

  ResponElimina
 4. Cuantas cositas bonitas!! la postal me ha encantado :)
  Gracias por participar y compartir tu buzon craft! besos

  ResponElimina