dimarts, 3 de novembre de 2015

4a ronda de Buzon Craft! - Octubre

Hola!

Avui us porto la resposta de la quarta ronda de Buzon Craft.


Aquest cop em tocava enviar-li la carta a Katty, que al mes de setembre em va enviar una carta preciosa!  


¡Hola!

Hoy os traigo la resposta de la cuarta ronda de Buzon Craft.


Esta vez me tocaba enviarle la carta a Katty, que en el mes de septiembre me envió una carta preciosa! La proposta d'aquesta ronda estava ambientada en la tardor, en una gamma de colors concreta i, a més, haviem d'enviar una garlanda.
 

La propuesta de esta ronda estaba ambientada en el otoño, en una gama de colores concreta y, además, teníamos que enviar una guirnalda.


Com a cada ronda, la postal handmade també formava part de l'enviament.
Uns dies abans, havia vist a la Silhouette Design Store la paraula FALL amb un estampat que simulava teixit de llana... em va fer molta gràcia i vaig pensar que a la Katty li podria agradar, ja que fa de tot! :)


Així que vaig fer una composició sobre una cardstock color blanc trencat, amb la paraula "hello" acompanyant el "fall", un cor petit i unes flors cosides, una de cartolina i l'altra de vellum. La postal estava cosida pels extrems i enganxada a una cartolina kraft.
 

Como en cada ronda, la postal handmade también formaba parte del envío.
Unos días antes, haa visto en la Silhouette Design Store la palabra FALL con un estampado que simulaba tejido de lana... me hizo mucha gracia y pensé que a Katty le podría gustar, ¡ya que hace de todo! :) 


A que hice una composición sobre una cardstock color blanco roto, con la palabra "hello" acompañando el "fall", un corazón pequeño y unas flores cosidas, una de cartulina y la otra de vellum. La postal estaba cosida por los extremos y pegada a una cartulina kraft. 


 
En aquesta foto es pot veure el detall de les lletres de la paraula FALL. 

En esta foto se puede ver el detalle de las letras de la palabra FALL.

 

Vaig fer un sobre amb paper kraft d'embolicar i el vaig tancar amb washi tape. Per a decorar la solapa, aquest cop també vaig triar una flor de paper amb una fulla verda i unida amb un brad. 

Hice un sobre con paper kraft de envolver y lo cerré con washi tape. Para decorar la solapa, esta vez también escogí una flor de papel con una hoja verde y unida con un brad.


Una altra de les propostes d'aquesta ronda era fer una garlanda. Vaig fer unes quantes etiquetes amb la portrait de diferents mides i en diferents colors. Les vaig anar solapant i grapant/enganxant entre elles i, per a la etiqueta central, vaig enganxar un paper groc a topos i la paraula tardor. Tot això, decorat amb cors de diferents mides (no sé què em va agafar amb tant cor!! :D). Vaig unir les etiquetes amb fil de cotó encerat de color taronja.

Otra de las propuestas de esta ronda era hacer una guirnalda. Hice unas cuantas etiquetas con la portrait de diferentes medidas y en diferentes colores. Las fui solapando y grapando/pegando entre ellas y, para la etiqueta central, pegué un papel amarillo a topos y la palabra tardor (otoño). Todo esto, decorado con corazones de diferentes medidas (no sé qué me cogió con tanto corazón!! :D). Uní las etiquetas con hilo de algodón encerado de color naranja.
Com sé que a la Katty li agraden els gats, vaig embolicar la garlanda en un paper que vaig comprar al Tiger i que m’encanta :D 


I com no, unes quantes targetes de PL i retalls...

Como sé que a Katty le gustan los gatos, envolví la guirnalda en un papel que compré en Tiger y que me encanta :D 


Y cómo no, unas cuantas tarjetes de PL y recortes...

 
I aqui més retalls i una mica de tot :) 

Y aquí más recortes y un poco de todo :) 


 

En aquesta foto veieu el sobre de la postal, el paquetet de la garlanda i el sobre amb les targetes i les xuxes.

En esta foto se ve el sobre de la postal, el paquetito de la guirnalda y el sobre con las tarjetas y las chuches.


 I no podia faltar la carta!

 ¡Y no podía faltar la carta!

I per a acabar, una foto de tots els paquetets que anaven a dins del sobre... Ha trigat la vida en arribar, encara estic flipant perquè les dues vivim a la mateixa ciutat... 

Y para acabar, una foto de todos los paquetitos que iban dentro del sobre... Ha tardado la vida en llegar, aun estoy flipando porque las dos vivimos en la misma ciudad...  
Espero que us hagi agradat!
Fins aviat!

¡Espero que os haya gustado!

¡Hasta pronto! 

2 comentaris:

  1. Que bonic Àngels!!! Segur quebla katty està encanda! Els gatets que és? Una postal? Es monisim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ariadna! Doncs els gatets són un paper de seda que vaig comprar al Tiger! Ahir vaig veure que el tenien en paper d'embolicar amb el fons groc... sé que algun dia caurà! hehe! petons!

      Elimina