dimecres, 12 d’octubre de 2016

On the road again!

Hola!
El 2016 no s'està portant massa bé amb mi i per això també tinc tant abandonat el blog... però avui he decidit que ja tocava una entrada i que no l'he d'abandonar, que cada cop em costa més ressucitar-lo!


Avui us porto la primera carta que he enviat d'aquesta nova ronda de Buzón Craft. Es tractava d'enviar una carta embolcallada d'una manera bonica, enviar xuxes escraperes i, el més destacat, fer una shaker card. Era la segona que feia, la primera la podeu veure aqui.

Entre les xuxes, part de la meva nova addicció: fer enganxines de print&cut amb la portrait! Targetes de PL, die-cuts, botons, tags, clips daurats... i una shaker card molt de tardor... Us deixo amb les fotos!
 
¡Hola!
El 2016 no se está portando demasiado bien conmigo y por eso también tengo tan abandonado el blog... pero hoy he decidido que ya tocaba una entrada y que no lo tengo que abandonar, ¡que cada vez me cuesta más resucitarlo!

Hoy os traigo la primera carta que he enviado de esta nueva ronda de Buzón Craft. Se trataba de enviar una carta envuelta de una manera bonita, enviar chuches escraperas y, lo más destacado, hacer una shaker card. Era la segunda que hacía, la primera la podeis ver aqui.

Entre las chuches, parte de mi nueva adicción: ¡hacer pegatinas de print&cut con la portrait! Tarjetas de PL, die-cuts, botones, tags, clips dorados... y una shaker card muy otoñal... ¡Os dejo con las fotos! 
 
        
Targetes PL - Tarjetas PL

Shaker Card

 
 
Chuches escraperas

Pegatinas


 Espero que us hagi agradat, fins aviat!
 
 Espero que os haya gustado, ¡hasta pronto!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada