dilluns, 16 de maig de 2016

6a ronda de Buzon Craft! - Febrer/Febrero!

Hola!
Ara feia molt de temps que no publicava cap entrada, però en els dos últims mesos he anat de bòlid i fins i tot he acabat passant per un quiròfan! aixi que espero que em perdoneu :)

¡Hola!
Hacía mucho tiempo que no publicaba ninguna entrada, pero en los dos últimos meses he ido de bólido y ¡hasta he acabado pasando por un quirófano y todo! así que espero que me perdoneis :)

Avui us ensenyo la carta amb la que vam tornar a encetar l'any a Buzón Craft al mes de febrer. La temàtica era Confetti, aixi que, aqui us porto la carta que vaig enviar a la Duna.

Hoy os enseño la carta con la que reemprendimos el año en Buzón Craft en el mes de febrero. La temática era Confetti, así que, aquí os traigo la carta que envié a Duna.I res més festiu que el confetti... vaig voler fer una shaker card, que no n'havia fet cap! però no sabia què posar-hi a dins perquè es veiés bé, aixi que vaig agafar estrelletes de fusta i les vaig pintar una a una amb aquarel·les! (matada padre!).

Y nada más festivo que el confetti... quise fer una shaker card, ¡que no había hecho aun ninguna! pero no sabía qué poner dentro para que se viera bien, así que cogí estrellitas de madera y las fui pintando ¡de una en una con acuarelas! (matada padre!).

Com ara està molt de moda això de les llistes, vaig imprimir aquest sobre i el vaig tallar amb la portrait. El boli de les guineus és amorrrrrrrrrr!!! hahaha!

Como ahora está muy de moda esto de las listas, imprimí este sobre y lo corté con la portrait. ¡¡¡El boli de los zorritos es amorrrrrrrrrr!!! jajaja!


Aqui uns quants retalls i els tickets que vaig fer amb la portrait de Buzón Craft :)

Aquí unos cuantos recortes y los tickets que hice con la portrait de Buzón Craft :)


També vaig preparar una llibreta amb unes fulles a ratlles que vaig comprar fa temps a Ikea i que són molt guais per a fer llibretes!

También preparé una libreta con unas hojas de rayas que compré hace tiempo en Ikea y que ¡son muy guays para hacer libretas!


I com sé que Duna és una fan del mint, tot ben embolicat en sobres d'aquest color!  

Y como sé que Duna es una fan del mint, ¡todo bien envuelto en sobres de este color! A la Duna li va agradar... i a vosaltres?
Fins aviat!

A Duna le gustó... ¿y a vosotros?
¡Hasta pronto!
 


1 comentari: