Pàgines

dimecres, 25 de març del 2015

Primera carta de #buzoncraft!

Hola!
Després d'uns dies una mica out, torno a estar per aqui! Aquest cop us ensenyaré la carta que vaig enviar a la meva primera penpal de #buzoncraft.

Però primer de tot us explico una mica de què va, perquè us situeu... Qui em coneix, sap que fa moooooolts anys tenia molts penpals (amics per carta), molt abans de que arribés la era dels mails! M'encantava conèixer gent de totes bandes, cosa que em servia per a practicar l'anglès. Però tot allò va caure en l'oblit amb el pas del temps... fins ara! Un grup de noies crafters va crear un grup nou de crafty penpals, anomenat Buzon Craft. Elles coordinen l'enviament de cartes entre les participants i es tracta d'enviar una carta ben bonica amb alguns detallets que puguin agradar a la receptora. La dinàmica funciona aixi: t'envien un mail, t'informen de la persona a la qual has d'enviar la carta i et donen certa informació, ja sigui l'adreça del seu blog o el seu id d'Instagram. Durant el mes de març, toca enviar i rebre una carta i, el mes que ve, contestar a la persona que t'ha enviat el correu i esperar la carta de la persona a la qual li has enviat. I al mes de maig, comença de nou!

A mi em va tocar l'Ariadna, que resulta que jo ja seguia a IG i, a més, la vaig conèixer a un taller a Cromatismes!

¡Hola!
Después de unos días un poco out, ¡vuelvo a estar por aquí! Esta vez os enseñaré la carta que envié a mi primera penpal de #buzoncraft.

Pero primero de todo os explico un poco de que va, para que os situéis... Quien me conoce, sabe que hace muuuchos años tenia muchos penpals (amigos por correspondencia), ¡mucho antes de que llegara la era de los mails! Me encantaba conocer gente de todas partes, cosa que me servía para practicar inglés. Pero todo eso cayó en el olvido con el paso del tiempo... ¡hasta ahora! Un grupo de chicas crafters creó un grupo nuevo de crafty penpals, llamado Buzon Craft. Ellas coordinan el envío de cartas entre las participantes y se trata de enviar una carta bonita con algunos detallitos que puedan gustar a la receptora. La dinámica funciona así: te envían un mail, te informan de la persona a la cual tienes que enviar la carta y te dan cierta información, ya sea la dirección de su blog o su id de Instagram. Durante el mes de marzo, toca enviar y recibir una carta y, el mes que viene, contestar a la persona que te ha enviado el correo y esperar la carta de la persona a la cual le has enviado la tuya. Y en mayo, ¡empieza de nuevo!

A mi me tocó Ariadna, que resulta que yo ya seguia en IG y, además, ¡la conocí en un taller en Cromatismes!



A més de la carta, s'havia d'enviar una postal, a ser possible, feta a mà:

Además de la carta, se tenía que enviar una postal, a ser posible, hecha a mano:


Vaig posar en marxa la Portrait i vaig fer uns quants print&cut; la màquina d'escriure em va semblar idònia! La base de la postal és paper d'aquarel·la amb un fons creat amb llapis aquarel·lables, aigua i una funda de plàstic. Vaig veure un videotutorial fantàstic de la Marta Marfá de Oh macedonia al blog d'Scrapaddictes i ho vaig voler provar! La resta, retalls de la portrait i foam 3D. Per a donar-li un toc especial, està cosida a mà en zig zag i enganxada en un tros de paper d'scrap a to.

Puse en marcha la Portrait e hice unos cuantos print&cut; ¡la máquina de escribir me pareció idónea! La base de la postal es papel de acuarela con un fondo creado con lápices acuarelables, agua y una funda de plástico. Vi un videotutorial fantástico de Marta Marfá de Oh macedonia en el blog de Scrapaddictes y lo quise probar! El resto, recortes de la Portrait y foam 3D. Para darle un toque especial, está cosida a mano en zig zag y pegada a un trozo de paper de scrap a tono.




El sobre el vaig fer amb un retall de paper craft, una blonda, més retalls de la portrait i una targeta de PL.

El sobre lo hice con un retal de paper craft, una blonda, más recortes de la Portrait y una tarjeta de PL.



A cada ronda es fa una proposta, en aquest cas, va ser fer un mail tag:

En cada ronda se hace una propuesta, en este caso, fue hacer un mail tag:




M'encanten les llibretes, aixi que vaig tunejar una:

Me encantan las libretas, así que tuneé una:




I després quatre cosetes més :)

Y después cuatro cosillas más :)  

  
I, ara sí, la carta!

Y, ahora sí, ¡la carta! 
 


Un altre retall de la portrait...

Otro recorte de la Portrait...


I un segell de la Àlex - Méli-Mélo:

Y un sello de Àlex - Méli-Mélo:




Pel que em va dir, a l'Ariadna li va agradar molt! I a vosaltres?
Fins aviat!

Por lo que me dijo, ¡a Ariadna le gustó mucho! ¿Y a vosotros?
¡Hasta pronto!



15 comentaris:

  1. Precioso trabajo Àngels! Los Print&Cut de la portrait son preciosos! Y todo lo que has enviado es una maravilla. La idea de añadir una libretita tuneada es muy original!
    Besos de las Crafties!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh! Muchas gracias, Crafties! La verdad es que me encantó prepararlo! mua!

      Elimina
  2. Hola guapísima!! me encanta!!! tengo la portrait desde hace un par de meses y la voy usando, la verdad que solo cortar... todavía no hice ningún print & cut!! porque tengo muchas dudas.. plan... y como se que voy a colocar el papel bien para que me corte el dibujo?? algún consejillo? besines!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Pues es relativamente fácil, yo aprendí mirando vídeos de planeta Silhouette y, no hace mucho, María de scrapandmyfavouritethings.blogspot.com.es publicó un tutorial muy facilito! en cuanto le pillas el truquillo engancha!
      besos!

      Elimina
    2. me pongo a leer pero ya y te cuento ;) mil gracias!!

      Elimina
  3. Àngels la teva carta és una preciositat!! m'ha agradat tot! viam quan et toco jo! jejejje moltíssimes gràcies per acompanyar-nos en l'aventura de Buzón Craft, espero que estiguis gaudint amb l'experiència!! Molta sort! un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Isa! Hehe! Em faràs posar vermellaaaaaaaa!!! :D gràcies,la veritat és que em va agradar molt preparar la carta per a l'Ariadna i ara ja estic en ple procés d'acabar de rumiar què faig i posar-m'hi! Aixi que, com veus, estic encantada amb el Buzón Craft!
      Un petó!

      Elimina
  4. Àngels!!! quina currada! quantes cosetes que li vas enviar a l'Ariadna i totes moníssimes!!!
    Gràcies per participar a Buzón craft amb nosaltres, ens fa moltíssima il.lussió que compartiu tot el que envieu i aneu rebent.
    Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Katty! A mi també em fa il·lusió participar-hi!
      Un petó!

      Elimina
  5. Nena em va encantar tot! quina currada! Em fa molta ilu que participis amb nosaltres a buzon craft, i poder veure totes les cosetes que feu!
    petonets

    ResponElimina
  6. Que correo más bonito!!! Me gustan todos los detalles, se nota que están muy cuidados.
    Besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, Lorena! La verdad es que todos los envían de #buzóncraft están siendo muy chulos!!
      Besitos!

      Elimina