divendres, 3 d’abril de 2015

Taller amb la Nunusite! / ¡Taller con Nunusite!

Hola!
Avui us porto un mini d'un taller que vaig fer al novembre a Cromatismes. La veritat és que fa bastant que el tinc semi-acabat (i ja veureu després per què ho dic), però com no estic encara decidida a acabar-lo, us l'ensenyo ja! :D

¡Hola!
Hoy os traigo un mini de un taller que hice en noviembre en Cromatismes. La verdad es que hace bastante que lo tengo semi-acabado (y ya veréis después por qué lo digo), pero como aun no estoy decidida a acabarlo, ¡os lo enseño ya! :D


El taller el va donar la Núria Prieto (la Nunusite) i va ser molt xulo! Aqui podeu veure la seva crònica (se'm veu en acció tota concentrada... hihi). Va fer un taller dels que fa ella "Scrap con corazón", donant els beneficis a l'AECC i a KellyMarie, una missionera que treballa a orfenats de Tanzania. Només per això, ja valia la pena anar-hi!

La col·lecció que es va utilitzar va ser la Shimelle d'AC. A priori, no em motivava massa però li vaig acabar trobant el punt! Teniem uns papers molt xulos i un ephemera pack amb un muuuuunt de retalls!

De fet, li vaig afegir alguna pàgina més per a poder encabir més fotos a l'àlbum!


El taller lo impartió Núria Prieto (Nunusite) y fue mucho chulo! Aquí podéis ver su crónica (se me ve en acción toda concentrada... jiji). Fue un taller de los que hace ella "Scrap con corazón", donando los beneficios a la AECC y a KellyMarie, una misionera que trabaja en orfanatos de Tanzania. Sólo por eso, ¡ya valia la pena ir!

La colección que se usó fue la Shimelle de AC. A priori, no me motivaba mucho pero le acabé encontrando el punto! Teníamos unos papeles muy chulos y un ephemera pack con un montón de recortes!

De hecho, ¡le añadí alguna página más para poder poner más fotos al álbum!

Us ensenyo les pàgines!

¡Os muestro las páginas!
Una butxaca amb una foto amagada:

Un bolsillo con una foto escondida:


A la última pàgina hi ha una butxaca per a posar un parell de pàgines més; el cas és que com no acabava de veure quines posar-hi (sempre hi ha massa opcions!), segueixen sense omplir... a veure quan em decideixo!

En la última página hay un bolsillo para poner un par de páginas más; el caso es que como no acababa de ver cuáles poner (¡siempre hay demasidas opciones!), siguen sin llenarse... ¡a ver cuando me decido!Espero que us hagi agradat!
Fins aviat!


¡Espero que os haya gustado!
¡Hasta pronto!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada