dimecres, 1 d’octubre de 2014

Primer mini del curs! - ¡Primer mini del curso!

Hola!
Aquests dies he estat una mica liada (feina, reunions de cole...) i no he pogut fer gaire cosa, però, per fi!, aquesta tarda he acabat l'estructura i la portada del mini de la primera lliçó del curs d'scrap de La imaginadora i Quim Diaz. Quan vaig veure el videotutorial per primer cop em va semblar una mica complicat: la cola, el cosit... però realment no ho va ser i el resultat m'ha agradat força... potser canviaria alguna cosa de la portada, però bé, ha quedat força xulo! Ara falta omplir-lo de fotos de la meva little princess :)

¡Hola!
Estos días he estado un poco liada (trabajo, reuniones de cole...) y no he podido hacer mucho, pero, ¡por fin!, esta tarde he acabado la estructura y la portada del mini de la primera lección del curso de scrap de La imaginadora y Quim Diaz. Cuando vi el videotutorial por primera vez me pareció un poco complicado: la cola, el cosido... pero realment no lo fue y el resultat me ha gustado bastante... quizá cambiaria algo de la portada, pero bueno, ¡ha quedado bastante chulo! Ahora falta llenarlo de fotos de mi little princess :)Per cert, els papers són de la col·lecció Splendid Sunshine de Echo Park i les flors són d'aquarel·la i les vaig aprendre gràcies a aquest súper tutorial del Quim, només acabar de veure'l, vaig anar directa a buscar el material i en vaig fer unes quantes... un vici! ;)


Por cierto, los papeles son de la colección Splendid Sunshine de Echo Park y las flores son de acuarela y aprendí a hacerlas gracias a este súper tutorial de Quim, nada más acabar de verlo, fui directa a buscar el material e hice unas cuantas... ¡un vicio! ;) 


Us animeu a fer-ne?

¿Os animáis a hacerlas?


2 comentaris:

  1. Muy chulo, y las flores me han encantado....los colores ideales. Te felicito y q sepas q voy ahora a ver el tutorial de Quim Díaz...un beso !

    ResponElimina
  2. ¡Hola! Me alegro de que te haya gustado! Y estoy segura que después de ver el tutorial, vas a empezar a hacer flores!! besos!

    ResponElimina