dijous, 16 d’octubre de 2014

LO repte curs La Imaginadora - LO reto curso

Hola!
Ara sí que feia dies que no publicava res! però porto dues setmanes bastant mogudes i no he tingut temps per a res... Això sí, avui us ensenyo el LO que he fet per al repte del curs de La imaginadora i Quim Diaz.
La veritat és que els layouts no són el meu fort i tampoc m'atrauen massa, potser perquè no sé per on començar... però aquest m'ha agradat com ha quedat: molt senzill i nítid.

¡Hola!
¡Ahora sí que hacía días que no publicaba nada! pero llevo dos semanas bastante movidas y no he tenido tiempo para nada... Eso sí, hoy os enseño el LO que he fet hecho para el reto del curso de La imaginadora y Quim Diaz.
La verdad es que los layouts no son mi fuerte y tampoco me atraen demasiado,  quizá porqué no sé nunca por donde empezar... pero este me ha gustado como ha quedado: muy sencillo y nítido.


 

Vaig estar fent proves fins que vaig trobar el punt del que volia fer: paper d'aquarel·la sobre una base de paper d'scrap de la col·lecció Daydreamer de Dear Lizzy, una mica de gesso i pintura d'aquarel·la de color blau.

La foto està enganxada a sobre d'una targeta de Project Life de la col·lecció Blush Edition, a on també hi vaig enganxar un retall d'una altra targeta de la mateixa col·lecció. 


Estuve haciendo pruebas hasta que encontré el punto de lo que quería hacer: papel de acuarela sobre una base de papel de scrap de la colección Daydreamer de Dear Lizzy, una poco de gesso y pintura de acuarela de color azul.

La foto está pegada sobre una tarjeta de Project Life de la colección Blush Edition, donde también pegué un retal de otra tarjeta de la misma colección.


Com a detall, hi vaig enganxar unes flors de cartolina tallades amb la Portrait, per donar un efecte de relleu. 

Como detalle, pegué unas flores de cartulina cortadas con la Portrait, para dar efecto de relieve.
Com a elements decoratius, un parell de flors d'aquarel·la, a to amb la resta d'elements del LO, i alguna estrella de fusta.

Como elementos decorativos, un par de flores de acuarela, a tono con el resto de elementos del LO, y alguna estrella de madera.


 
El títol, en stickers de goma eva color rosa i cal·ligrafia en color negre.

El título, en stickers de goma eva color rosa y caligrafía en color negro. 

Espero que us hagi agradat!


¡Espero que os haya gustado!2 comentaris:

  1. A mi m'agrada com t'ha quedat, tampoc soc gaire de LO, em sembla un format tan gran que em perdo.

    ResponElimina
  2. Hola!
    Sí, de vegades dóna la impresió que queda massa espai per omplir, però com hi comencis a posar coses, acaba semblant una botiga... :D

    ResponElimina